Increase font size Default font size Decrease font size Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size
OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Хотел Бањиште и Косоврасти PDF Испечати Е-пошта

Natyra BanishtХотел Бањиште е најстариот хотел во сопственост на Дебарски Бањи, изграден во 1956, а на овој локалитет првите базени се изградени уште во времето на отоманската империја. Хотелот е целосно реконструктиран неколку пати, особено после приватизацијата во 2004 година.

На надморска височина од 880м и заокружен од прекрасна природа, тој денеска преставува еден модерен медицински центар, каде лековитите ефекти на самата термо-минерална вода во комбинација со најсовремените медицински методи, помагаат при лечење и третирање на десетици болести. Хотелот располага со професионален медицински и хотелски тим, кои ќе се погрижат во најдобар можен начин за вас при престојот во овој хотел.

Бањиште има на располагање 117 соби, со вкупен капацитет од над 300 особи. Собите се групирани во неколку категории, во зависност од услугите кои ги нудат, каде најмодерени се четрите апартмани. Располага со ресторан со капацитет до 400 особи, кој воедно има и летна тераса и катче за забава на деца и возрасни.

Хотелот располага со два базени со термална-минерална вода, фитнес сала, сала за масажа, бесплатен WIFI интернет, преубав парк, патеки за пешачење и паркинг за возила и автобуси.


Hotel Termal KosovrastХотел Косоврасти е еден модерен хотел кој е изграден на брегот на Дебарското Езеро Шпилје. Тој е вистинск избор за сите оние кои ја сакаат убавата природа, особено водата , бидејќи се наѓа на делот каде најчистата река во Македонија, Радика, се спојува со Дебарското Езеро. Освен тоа хотелот располага со 5 базени со термо минерална вода, 2 од кои се наоѓаат во внатрешниот дел на хотелот.

Хотел Косоврасти нуди 72 соби, сите со поглед кон езерото. Вкупниот капацитет на хотелот е 170 особи, а нуди неколку категории на сместување. Хотелот располага со два лифтови, ресторан со тераса, неколу простории во кои се вршаат медицинските услуги, фитнес центар, бесплатен WIFI интернет, парк и паркинг за возила.

 
< Претходно   Следно >

sto kazuvaat nasite pacienti

Na gjeni edhe n Facebook

Anketa

Колку пати сте ги посетиле нашите бањи?